World NUTELLA® Day - Élő főzés Fördős Zével

Street Kitchen

23 E megtekintés10

  Zé élőben jelentkezik a Street Kitchen konyhájából. A World World NUTELLA® Day alkalmából császármorzsát készít, kókuszos mascarponehabbal és NUTELLA®-val. Tartsatok velünk!
  #szponzoralttartalom #nutella #worldnutelladay #ferrero #süssvelünk

  Közzététel: 22 napja

  Megjegyzés

  1. Matyas Telcs

   leiratkoztam hogy újra feliratkozhassak

  2. Márk Steininger

   hugets.info/show/lpKDotjWr592vGU/vide.html

  3. Balázs Sipos

   Nálunk smorninak hívják!

  4. M-12 technology

   kurvajok ezek az elo videok ha a Z csinalja, jobb mint az rtl-en a musor, lehetne minden heten

  5. hertib

   Köszönjük a mostani pörgős videót is! Egy kérdés!? Mikor "lazán" összerázod Zé a serpenyőben lévő ételeket olyankor a főzőlapon húzod végig vagy megemeled a serpenyőt eltartva a laptól kissé és úgy rázod össze? Ez csomó rész után bennem maradt :D hogy te jó ég, nem karistolja végig úgy? :D ? Köszönjük még1x!

   1. weeb lukas

    Ha rázza, akkor könnyedén megemeli.

  6. Роберт 2020

   Nagyon jò!! A legjob👍👍👍🇺🇦🇺🇦🇺🇦

  7. Ferenc Tóth

   Akik dislike-ot nyomtak, írják már meg h miért !!? :D ...csak úgy kíváncsiságból +hogy tanuljunk :D :D

   1. Daniel Kappel

    @G. Eredetiség szinten azt értem, hogy különbözzön a többi tucat főzős csatornától. Ez mint mondtam egy profin összerakott dolog. Viszont sajnos az elejétől nem szól másról, csak a szponzorált tartalomtól. Amivel nem is lenne gond, de annyira a pofádba van tolva, hogy már szégyen. S igen ebben az esetbe nutella, de volt h&m, coca cola stb stb. A patreont meg ne tévesszük össze ezzel. A patreonon eldöntöd, hogy támogatod vagy nem. Hogy mennyit ér neked a produkció. Benke Lacibácsi is csinált c vitaminnal megszórt ételt. Ha fizetnének itt is lenne. Ez a rémes, hogy pont ezért veszíti el a lelkét a dolog. Pedig hihetetlen tehetséges a csapat. Eredetiség lehetne pl fúziós ételek, magyar ételek újragondolva stb stb. S nem kell ezen nagyon kiakadni, mert valakinek más a véleménye. Pont ez a lényeg. Leírod te is, én is meg xy-is. Ha azt értelmes s kultúráltan teszi valaki, az minden de nem troll (ez egy másik beíráshoz szól.).

   2. Balázs Petrovics

    @G. Teljesen igazad van egyébként és személy szerint én támogatnám is őket, még most is, annak ellenére, hogy már nem nézek fel Zére.

   3. Balázs Petrovics

    @G. Szerintem nem tőlem kérdezted, de mindegy válaszolok. Nekem a szponzorációkkal semmi bajom. Én először akkor fejeztem ki nemtetszésem, amikor ikeás fagyasztott húsmentes golyókat használtak mindenféle magyarázat nélkül, mintha a világ legtermészetesebb dolga lenne, egy olyan csatornán, ahol előtte csakis normális "nyers" alapanyagból dolgoztak, kész/félkész étel szóba sem jöhetett. Amúgy a terméket azóta megszerettem és fogyasztom, a szponzoráció módjával volt inkább gondom és azzal, hogy nem lehetett megtalálni neten a pontos össztevőit. A weboldalon oda volt írva h mikből készül, de nem pontos összetveő lista, ami egyébként jogilag kötelező. Ezután jött a Nutella szponzoráció, ami a csatorna történetében is példátlan elégedetlénséget okoztott, Zé és a Street Kitchen Facebook oldalát és persze a youtubeot is elárasztották a negatív, de nagyon is jogos kommentek. Persze a szerződést már aláírták, visszalépni nem lehet. A Nutellával az a gond, hogy bár finom, de pálmazsírt tartalmaz nagyon nagy mennyiségben. ami miatt kivágják az esőerdőket. Ez az egyik legsilányabb zsírféle és ami a Nutellát még silányabbá teszi, az az, hogy töménytelen cukor van benne és alig tartalmaz mogyorót(13% asszem). Mogyoróaroma persze van benne bőven. Tehát hatalmas marketingpénzzel felturbózott, de valójában túlárazott ócska termékről van szó. Lehet szeretni, de az érvek, amiket felsoroltam vitathatatlanok. Ahogy az is, hogy nem illik egy igényes főzős csatornára.

   4. G.

    Pontosan mi az amit eredetiség alatt értessz, vagy elvársz ? A szponzoráció nem ördögtől való dolog, ez a projekt sok pénzt emészt fel, és nekük is élniük kell. Ahol nincs szponozrált tartalom, ott általában patreon opcióval élnek a hasonló foglalkozással bíró emberek.

   5. Balázs Petrovics

    @Reka A kérdést érthetően megválaszolták függetlenül attól, hogy a kérdező elismeri-e vagy sem. Ha tőled megkérdezik hogy szereted e a tejet és igent mondasz, akkor lehet azt mondani, hogy nem válaszoltál?

  8. Quarker1

   player.hu/eletmod/egy-uveg-nutella-ha-nem-kevernek-ossze-a-hozzavalokat/

  9. Kristóf János Rus

   Nem tudok írni az (élő csevegőn).

   1. Kristóf János Rus

    @Mr. Beard Ó. Nem tudtam.

   2. Mr. Beard

    Már nem élő a buli!